$\begin{array}{c} R{\cdot}I{\cdot}T \\ \textbf{PEN-} \\ \text{International} \\ NTID \end{array}$

PEN-International Partners Visit NTID Schedule

Friday, June 18th Partners Arrive Rochester

Check into Radisson Hotel 175 Jefferson Road Rochester, NY 14623 585-475-1910

Saturday, June 19th Culture Event Day

Bus trip to local attractions

(Letchworth Park, Eastman, Lake Ontario)

Sunday, June 20th PEN Partners Business Meeting

(See Attachment A)

Monday, June 21st International Symposium: Technology and

Deaf Education (held at NTID)

*Evening ~ PEN-International 10 Year Celebration

Genesee Country Village & Museum, Mumford, NY

http://www.gcv.org/

~Depart NTID at 4 pm to hotel to freshen up for celebration

~Depart Hotel at 5 pm to the Museum for celebration

Tuesday, June 22nd International Symposium: Technology and

Deaf Education (held at NTID)

Wednesday, June 23rd International Symposium: Technology and

Deaf Education (held at NTID) (1/2 day)

Thursday, June 24th Partners Depart Rochester

R·I·T PEN-International NTID

PEN-International Business Meeting Sunday, 20 June 2010 Student Life Center Building 03 – Rooms 2610/2650 RIT Campus

9:00 – 10:00	Welcome & Introductions (DeCaro)
10:00 - 10:15	Overview of Agenda, Logistics (Clymer)
10:15 – 10:30	Year 9 Report and Discussion (Clymer)
10:30 – 12 noon 12-1:30	PEN-International Partner Reports 10:30 N-TUT (10 minutes) 10:40 PEPNet-Japan Report (10 minutes) 10:50 PEN China - Gudong Bao (10 minutes) 11:00 TUT-China Report (10 minutes) 11:10 BUU-China Report (10 minutes) 11:20 CU-China Report (10 minutes) 11:30 ZU-China Report (10 minutes) 11:40 CNU-China Report (10 minutes) 11:50 Mr. Sasakawa & Photo ~Lunch with Mr. Sasakawa ~~ 1:30 Philippine Report (10 minutes) 1:40 Czech Republic Report (10 minutes) 1:50 PEN Russia-Alexander Stanevsky (10 minutes) 2:00 BMSTU-Russia Report (10 minutes) 2:10 CSU-Russia Report (10 minutes) 2:20 NSTU-Russia Report (10 minutes) 2:30 TISBI-Russia Report (10 minutes)
2:40 – 3:00	Break
3:00 – 3:40	PEN-International Partner Reports 3:00 Thailand Report (10 minutes) 3:10 KNU Report (10 minutes) 3:20 KEAD Report (10 minutes) 3:30 Viet Nam (10 minutes) 3:40 Hong Kong Report (10 minutes)
3:40- 4:00	Wrap-up and action plans (DeCaro)